Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,2
378 commentaren van in totaal 378 beoordelingen
Annekeruggenberg vonk (Delft)
09/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden over garage Dijkstein. Iedereen is daar heel vriendelijk en vakbekwaam.

Willem Lange (Maassluis)
09/11/2018
9

Ik word altijd prettig geholpen en heb niet het idee dat ik teveel moet betalen. Vandaar een negen.

Anton Bos (Vlaardingen)
02/11/2018
7

Goede service vriendelijk personeel.

C Meiboom (Maassluis)
02/11/2018
9

Degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Aad van de Graaf (VLAARDINGEN)
29/10/2018
10

Vakkundig gezellig goede service doen alles voor je wat mogelijk is.

Gerardus Th. A. van der Gaag (Schiedam)
29/10/2018
10

ALLES KAN KAN WAT IN HEN VERMOGEN LICHT GOED HE!!!!

Dhr. J.W. Staller (Maassluis)
18/10/2018
8

Men denkt en handelt naar een patroon van alle beschikbare praktische mogelijkheden!

Dhr.S.Khoenkhoen (Den Haag)
17/10/2018
10

Toyota Dijkstein VOF voert de werkzaamheden zeer professioneel uit.

G.W.H.A.Mansveld (Maassluis)
17/10/2018
10

Ik vind Dijkstein Maassluis gewoon de vriendelijkste correctste en hulpvaardigste Onderhouds garage

RC.van Dommele (Schiedam)
17/10/2018
10

Ik heb tot nu toe geen klachten. Men is vriendelijk, attent, hoffelijk en er wordt altijd geprobeerd om je onmiddellijk te helpen.

P. van der Made (Vlaardingen.)
11/10/2018
8

Als je met auto komt wordt er direct gevraagd om je naar huis te brengen of je krijgt een leen auto. Ook staan ze niet meteen hijgerig met de rekening te zwaaien het vertrouwen in in de klant is groot.

Aad Nieuwstraten
05/10/2018
10

8prettige communicatie, duidelijk, zuiver, je weet waar je aan toe bent

Onno van der Linden
05/10/2018
9

Uitstekende ploeg, die service en klant tevredenheid zeer hoog in het vaandel heeft. Er is niets vreemd en alles is bespreekbaar. altijd vooraf een opgave als er bijzonderheden gevonden zijn. Kortom een vertrouwd gevoel waar ik mijn auto graag breng voor de service beurten.

Rene Lagrouw (Vlaardingen)
05/10/2018
9

Fijne garage met persoonlijke benadering. Personeel heeft ondanks de drukte alle tijd voor je. Service (halen, brengen of leenauto) perfect ook als je zonder afspraak binnenloopt. Klein maar fijn!!!

Ron van Zanten (Maassluis )
05/10/2018
10

Je wordt daar nog geholpen zoals het hoort, je bent familie en je voelt je er thuis, en heerlijke koffie. Niets is teveel.

Wim Schouten (Maassluis)
05/10/2018
9

Goede contacten en duidelijke afspraken

Familie van Kooten (Vlaardingen)
25/09/2018
9

No-nonsense garage die doet wat ze beloven.

J.Zon (Maassluis.)
25/09/2018
9

Voor de correcte behandeling als klant en de serves die wordt verleend.

Karel van der Vlis (Maassluis)
19/09/2018
9

Omdat hun benadering zeer persoonlijk is.

a.j.lansbergen (Vlaardingen)
17/09/2018
8

Zijn vriendelijk en duidelijk op je vragen

Bert Roeling
13/09/2018
8

Goede service en duidelijke communicatie over de te verrichten zaken .

cor ooms (maassluis)
13/09/2018
8

eerlijk en betrouwbaar, kom er al jaren, goede service en dito koffie

Erwin van Iersel (Rotterdam )
13/09/2018
9

Heel klantvriendelijk, transparant en deskundig.

Guus Wassink (Maassluis)
13/09/2018
9

Ik ben zeer tevreden over hen en over de uitgevoerde werkzaamheden.

Jan strijbis (De lier )
13/09/2018
9

Een fijne niet te grote garage met prettige medewerkers

van der Poort (Schiedam)
13/09/2018
8

Je wordt er keurig geholpen

JH v Rossen (Schiedam)
12/09/2018
9

Goeie service. Goeie sfeer. Altijd een oplossing

M. A Bezemer- Keijzer (Hoek van Holland)
12/09/2018
10

Zeer goede service en men staat altijd direct voor je klaar. Echt top.

DHR .JA.Klaasen (Maassluis)
06/09/2018
10

Vriedelijk en behulpzaam.

Walter van Vliet (Vlaardingen )
06/09/2018
10

Zeer fijne mensen zowel in de garage als aan de Balie,attent altijd positief ;-)

Will Broxks (Schiedam)
06/09/2018
8

Top bedrijf, kwaliteit en vriendelijkheid staan boven aan !

Dhr. Kremer (Schiedam)
05/09/2018
10

Professionele garage, duidelijke communicatie.

Ed Kostwinder (Maassluis)
05/09/2018
10

Zeer vriendelijk en klantgerichtBetrouwbaar keurig thuis gebracht en weer opgehaald.Goede service

Willem III (Maassluis)
23/08/2018
8

Vriendelijke club die altijd wel klaar voor je staat. Het aanbieden van reparaties met gereviseerde onderdelen zou een waardevolle verbetering zijn. Een ander verbeterpunt is het bieden van een concurrerende inruilprijs aan vaste klanten waarvan het voertuig bij de betreffende garage in onderhoud is geweest. Zelfs als het een niet Japanse auto betreft.

P. van der Horde (Vlaardingen)
17/08/2018
10

Wij zijn al jarenlang klant bij deze garage. Je wordt prettig geholpen, goede service, je kunt goed zaken met ze doen.

Marcel Langenberg (Maassluis)
15/08/2018
9

Goede en eerlijke service

Wim Rolvers (Maassluis)
10/08/2018
10

al vanaf mijn eerst toyota die ik bij dit bedrijf in 1993 kocht tot op de dag van vandaag altijd 100% tevredentop bedrijf

Johan Taal (Maassluis)
08/08/2018
9

Topbedrijf!Servicegerichtgastvrijklantvriendelijk op hoogste niveau!

Joke Blijleven (Vlaardingen)
08/08/2018
10

Omdat wij tevreden zijn Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

Richard Prins (Rozenburg)
08/08/2018
10

Goede serviceNette showroom waar je kan wachtenHeerlijke koffieEr is altijd een praatje en belangstelling

Esther (Maassluis)
01/08/2018
9

vriendelijk personeel, zeer servicegericht, denken goed met je mee en kan bijna altijd gelijk even langskomen.

jurgen (maassluis)
01/08/2018
9

altijd vriendelijk en duidelijk

Mevr. H.A. Nab-Molenaar (Maasland)
01/08/2018
10

Ze zijn betrouwbaar en erg vriendelijk.

Mevr S. Stierman (Maassluis)
01/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk, prima service en perfecte toelichting etc..... Steeds opnieuw bij ieder bezoek, maak niet uit door wie ik geholpen wordt ik ben zeer tevreden en zou deze garage aan een ieder aanraden!

Pieter Jan Korpershoek (Maasland)
01/08/2018
9

Een 10 is net iets te hoog, maar het zit er dicht tegenaan ! Fijne garage om afspraken mee te maken en dat heeft natuurlijk alles met plezierig personeel te maken. Ga lekker verder zo !

Jopie van den Heuvel (Schiedam)
26/07/2018
10

geweldige zaak een 10 voor het geheel

Carl Verhaaren (Vlaardingen )
25/07/2018
10

Goede afspraak nette behandeling top

Mar boet (Hellevoetsluis)
25/07/2018
10

Vriendelijke mensen vakkundige menSen je voelt gelijk thuis

M. van der Knaap (Maassluis)
23/07/2018
8

Over het algemeen zijn mijn ervaringen goed

Ton (Maassluis)
19/07/2018
10

Goede ontvangst, prettige manier van communiceren, altijd vriendelijk, snelle service en kom daar nu al zo'n 37 jaar.

J.A. Snijders
18/07/2018
10

Vakmensen, betrouwbaar en altijd beschikbaar

paul alers (vlaardingen)
12/07/2018
8

correcte afspraak en goede service

Andries Prins (Maassluis)
09/07/2018
10

Garage Dijkstein is een zeer compleet bedrijf die luistert naar de klant de koffie staat altijd klaar en ook voor kleine dingen tussen door ben je er altijd welkom.Leuk en goed personeel zowel aan de balie als in de werkplaats niets is hun te veel als je iets vraagdHet zijn harde werkers ik zelf ben altijd super tevreden

Auke van Leeuwen (Maassluis)
04/07/2018
8

Ik ben tevreden.

John Mooij (Maasland)
04/07/2018
9

Fijne garage,vriendelijk personeel,en lekkere koffie.

J. Bakker (Hoek van Holland)
28/06/2018
10

Perfecte service, klantvriendelijk, uitleg over werkzaamheden, advies, je kan evt. wachten op je auto, anders met leenwagen, je wordt tijdig gebeld.

A.Bisschop (Maassluis)
27/06/2018
9

Klant wordt serieus genomen. Wordt goed geinformeerd. Komt betrouwbaar over. Is niet alleen gericht op de verkoop van een nieuwe auto maar ook op het welbevinden van de klant. Adviseert ook in bepaalde omstandigheden om in de eigen goede auto met weinig km te blijven rijden. Dit omdat zij, gezien de staat van de auto, verwachten dit zonder grote kosten te kunnen doen.

J.Hofman (Vlaardingen)
20/06/2018
10

Garage en personeel zijn 100 % bezig met hun vak, dienstbetoon en service naar de klant.

RJ Brederveld (Maassluis)
13/06/2018
10

Heel fijn bedrijf, goede werknemers, gezellige sfeer. Krijg duidelijke prijsopgave mocht er een reparatie nodig zijn. Auto is altijd op tijd klaar. Mocht zich er iets onverwachts voordoen krijg ik een telefoontje om één en ander te overleggen. Wachtruimte is prettig ingericht, altijd lekkere koffie, leestafel. De heren die er werken hebben allemaal een gezonde dosis humor. Heb nog nooit het gevoel gehad dat ik teveel betaald heb of dat beloofde werkzaamheden niet zijn uitgevoerd. Kan dit bedrijf aanraden aan iedereen.

Ad Alblas (Maassluis)
06/06/2018
10

Prettige zaak met een goede service, die weet wat zijn klanten willen.

J.Breederveld (Vlaardingen)
24/05/2018
9

Altijd prima geholpen.Klant vriendelijk.Gelukkig niet zo'n mega grote garage.Hier is de klant nog koning.

M. de Vries (Maassluis)
24/05/2018
10

Ik kom al jaren bij deze garage, vanwege hun klantvriendelijkheid en goede service.

Arnold Dekkers (Maassluis)
16/05/2018
9

Ben steeds zeer vriendelijk geholpen en ook naar huis teruggebracht als de reparatie lang duurde.

dhr en mw gelderblom (vlaardingen)
16/05/2018
10

zeer klantvriendelijk, aardige mensen, snel en bekwaam.

Monika (Tinte)
16/05/2018
10

Ik kom hier al jaren, Altijd vriendelijk, meedenkend, professioneel, eerlijk

F. van Andel (Maassluis)
14/05/2018
10

Ten opzichte van andere garages waar ik gedurende jaren mijn auto in onderhoud heb gegeven, steekt deze garage met kop en schouders boven hen uit. Dit door o.a vriendelijke benadering, sterke servicegerichtheid, actieve benadering van de klant, duidelijke en eerlijke communicatie en aanwezige vakkennis.

Carel Verhappen (Maassluis)
08/05/2018
9

Prima opvang en voorlichting vakmensen.

C van der Linden
02/05/2018
10

Prima garage met uitstekende service. Naast de reguliere beurten kan je altijd binnenlopen voor kleine zaken en je wordt direct geholpen.

van wijk (maassluis)
02/05/2018
9

alles is volgens afspraak ver lopen

Dhr. O. Sonmez (vlaardingen)
25/04/2018
9

Hele fijne klantvriendelijke dealer waar je warm wordt begroet.Alles wordt duidelijk uitgelegd vooraf en achteraf.Je gaat zonder omkijken en veilig in je auto verder rijden met geruste hart.Je krijgt netjes een lijst met uitgevoerde werkzaamheden dus alles klopt.

Hans Bol (Maassluis)
25/04/2018
9

Goede service, bekwaam personeel. Goede sfeer.

Arjen
18/04/2018
9

Vakbekwame mensen en zeer plezierige ontvangst

Jacqueline L (Vlaardingen)
18/04/2018
10

Service gericht en betrouwbaar en vakkunig

Joop Smits (Vlaardingen )
18/04/2018
10

Deze dealer is menselijk, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Inge Groenheide (Vlaardingen)
29/03/2018
9

Het zijn vriendelijke mensen allemaalEn ze staan altijd voor je klaar Wanneer je maar komt

F.Visscher
28/03/2018
8

Een prettige garage met deskundig en vriendelijk personeel

L Leenheer
28/03/2018
8

persoonlijk contact, er wordt tijd voor je genomen. prijsopgave vooraf. ruimte om te onderhandelen.

mr. k.h. goddertz (maassluis)
28/03/2018
10

top-garage met deskundige en klantvriendelijke medewerkers. prijs/kwaliteitsverhouding is 100%.

Nel (Maassluis)
28/03/2018
10

Fijne garage die nog heerlijk in de wijk staat en waar je vakkundig wordt geholpen en de koffie voor je klaar staat.

Suus (Maassluis)
23/03/2018
10

Prima zaak, vriendelijk en eerlijk personeel, in 1 woord perfect!

Bert Van Diggelen (Spijkenisse )
14/03/2018
10

Zeer goede service vriendelijke en deskundig personeel. Niet moelijk doen en gewoon de prijs rekenen die afgesproken is. Doen niets repareren zonder goed overleg en de kosten daar van

W. van den Doel (Maassluis)
14/03/2018
10

Vriendelijk personeel met zorg voor de klant, snelle reparatie!

Marina van looijen
08/03/2018
7

Prettige garage en vriendelijke mensen

Henk Born
07/03/2018
9

Er werken fijne mensen en er hangt een prettige sfeer.Je wordt er goed geholpen en je wordt als klant gewaardeerd.

Hilde Jansen (Maassluis)
02/03/2018
10

snelle service, zeer klantvriendelijk top bedrijf

k t hart (maassluis)
01/03/2018
9

spreekt vertrouwen uit naar klant

Dhr. A.Bakkenes (Maassluis)
22/02/2018
9

uitstekende service, zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen. daar hou ik van

K.B. Boeringa (De Lier)
14/02/2018
10

In alle opzichten prima service, geen negatieve ervaringen en als er eens iets niet goed gegaan is prima follow-up. Een voorbeeld in deze tijd en omgang net klanten.

mevr. Ina Berendrecht-Mooij (Maassluis)
31/01/2018
10

Omdat dit voor ons uit ervaring de beste garage is en ze altijd voor ons klaar staan. Toppie!

Jan Vonk (Maassluis)
29/01/2018
9

Al 17 jaar is dit onze Toyota garage.Wijn zijn altijd correct behandeld en op vragen van ons werd geluisterd en actie ondernomen.Bij beurten werden we tijdig geïnformeerd als grote zaken gedaan moesten worden en kwamen niet voor verrassingen te staan.Kortom gewoon een fijne garage met prettige medewerkers en moeten we wachten er is er altijd koffie.

Familie van Rij (Vlaardingen)
25/01/2018
10

Prima garage!

A.v.d.Boogaart (Maassluis)
24/01/2018
9

zie voorgaande verklaring.Eerlijk klantvriendelijk vakkundig ik ben er zeer over te spreken

H. Oomen (Vlaardingen )
24/01/2018
9

Prima service, betrouwbare garage.

Peter van der Borden (Vlaardingen)
24/01/2018
10

Wat je afspreekt wordt correct afgehandeld. Vriendelijke ontvangst door de receptie medewerk(st)ers. Er wordt altijd een "bakkie koffie" aangeboden. Gezellige leestafel.Heel goede service. Prijs o.k. Alles is P E R F E C T.

Peter boer (Vlaardingen)
17/01/2018
10

Klantvriendelijk en werk uitgevoerd zoals afgesproken. Feedback van de monteur zelf dat het werk heeft uitgevoerd.

Anoniem
10/01/2018
10

Prettige persoonlijke benadering

Anoniem
10/01/2018
10

Werkzaamheden vakkundig en netjes uitgevoerd.Vriendelijk en correcte medewerkers, hier is de klant nog koning.

fam. de koster (schiedam)
08/01/2018
9

prima garage

k t hart (maassluis)
04/01/2018
9

afspraak is afspraak

Anoniem
03/01/2018
8

Prima service en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
03/01/2018
10

Vriendelijke personeel Goede service

Dhr. Storm (Maassluis)
03/01/2018
9

Goede service, vriendelijk en deskundig mensen

Familie van Kooten (Vlaardingen)
03/01/2018
10

No nonsense service. Doen wat ze beloven.

Joost van Ast (Maassluis)
03/01/2018
10

Prima garage, vaklui, vanaf receptie tot in de garage zelf. Effe wachten kennen ze hier niet. Ze zijn meteen bereid je te helpen.

Anoniem
28/12/2017
9

Het is voor ons een zeer klant vriendelijke garage, staan altijd voor ons klaar

Belia (Schiedam)
27/12/2017
6

De vakgarage is professioneel. Het is er druk. Het functioneert er prima. Er wordt goede informatie gegeven over de te verwachten tarieven. De service is als vanouds.Ik verlang terug naar de gezellige informele sfeer.

Anita Willemse (Vlaardingen)
20/12/2017
10

Het bedrijf is in alle opzichten prima. Ik heb niets dat ik minder goed zou willen beoordelen.

Rien van der Knaap (Maassluis)
20/12/2017
8

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over Dijkstein. Er gaat altijd wel eens iets verkeerd. Dat is niet van dien aard dat dit mijn beoordeling beïnvloedt.

GuusMansveld (Maassluis)
14/12/2017
10

Het personeel is zeer vriendelijk en stralen voldoende kennis uit en ik ben naar huis gebracht en opgehaald na correct telfonisch informatie

Ben (Vlaardingen)
13/12/2017
10

Een garage waar de klant zich nog koning voelt. Zeer behulpzaam personeel. Een garage waar je graag terug komt.

C.J. Simonis (Rozenburg (Z.H.))
13/12/2017
10

Aardige medewerkers, heel attent, zij kennen je naam, goede koffie, ook voor vragen die niets met de auto te maken hebben zoeken zij een oplossing of antwoord. Altijd - indien nodig - een leenfiets of -auto ter beschikking. Ik vind het ook een geweldige prestatie hoe de garage sinds de verzelfstandiging enige jaren geleden groeit en bloeit. Ga zo door!

Verburg CC (Vlaardingen)
04/12/2017
9

kwalitatieve goede service geen verrassingen

Anoniem
30/11/2017
8

Goede service, vriendelijke bediening, duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende prijs. Deze garage kan je gerust aanbevelen aan anderen.

Dhr.F.Brouwers (Maassluis)
29/11/2017
10

Een net en zeer klantvriendelijk bedrijf.

Jane Robinson (Maassluis)
29/11/2017
9

Behulpzaam, redelijke prijzen en eerlijk

M. van der Knaap (Maassluis)
29/11/2017
9

Vriendelijke mensen, service gericht en ze hebben een goed merk.

Anoniem
15/11/2017
7

garage biedt ruim voldoende service

C van donkk (Rozenburg)
01/11/2017
10

Vriendelijk en mensenlijk ,klant gaat voor geld

Anoniem
26/10/2017
9

vriendelijke ontvangstmakkelijk om dingen te regelenom te wachten een krant aanwezig en koffie

Anoniem
25/10/2017
9

Op alle punten van dienstverlening en vriendelijkheid verdienen zij dit cijfer temeer dat daar ik door anderen personen die geen Toyota rijden ook op hen werd gewezen!

Anoniem
25/10/2017
9

Goeie service vriendeljjk personeel

Willem de Rooij (Rotterdam)
19/10/2017
9

Ze leveren top kwaliteit en verlenen uitstekende service.

Anoniem
11/10/2017
10

Betrouwbaar, goede afspraken. Goede uitvoering

Erwin van Iersel (Rotterdam )
04/10/2017
10

Betrouwbaar, deskundig, vriendelijk

M. A. Keijzer (Hoek van Holland)
13/09/2017
9

Zeer klantvriendelijk en men staat direct klaar. Kortom een geweldige service van garage Dijkstein VOF.

Fam wassink (Maassluis)
31/08/2017
10

Altijd perfect ontvangen en zeer goede uitvoering van afgesproken werkzaamheden!

Jeannette Bouwman
30/08/2017
8

Naast een zeer correcte en vriendelijke ontvangst krijg ik ook een prima uitleg van de keuring en eventuele reparaties die nodig zijn om mijn auto in goede conditie te houden.

R. Loch (Schiedam)
28/08/2017
10

De afspraak en het verdere contact zijn prima verlopen. Duidelijk uitleg van de werkzaamheden en de kosten die eraan vastzitten.

Anoniem
23/08/2017
6

Sinds Dijkstein geen officiële Toyota dealer meer is, neemt de klantgerichtheid en service helaas af. Ook lijkt het erop dat er onnodige en dure werkzaamheden worden uitgevoerd.

Hans V Rossen (Schiedam)
23/08/2017
8

Goede service. Klant krijgt het gevoel serieus genomen te worden. Persoonlijke benadering. Altijd advies op maat.

J.Hofman (Vlaardingen)
23/08/2017
10

Zoals al weergegeven is dit een adres een aanrader. Vriendelijk, adviserend en last but not least prima onderhoud en goede service.Ook als je tussentijds een probleem hebt staan ze gelijk voor je klaar

Munnikes (Maassluis)
23/08/2017
9

Alles prima, kan bijna niet beter.

P. van Buuren (Maassluis)
23/08/2017
10

Ik heb alle vertrouwen in dit autobedrijf, vriendelijk personeel en vakkundig en een geweldige service. Niets is hun teveel.

R v Zanten (Maassluis)
23/08/2017
10

Vriendelijk mensen en verstand van zaken zo wil je als mens behandeld worden en zeer goeie service.

W. van den Doel (Maassluis)
23/08/2017
10

Vriendelijke mensen die doen wat ze afspreken, zodat je later geen onaangename verrassingen te wachten staan.

RRJ schell (Brielle)
09/08/2017
8

afsprakennakomen,klant vriendelijk,hetgevoel dat je serieus wordt genomen

Liny Mannee (Schiedam)
07/08/2017
10

Omdat ik altijd ontzettend vriendelijk voorkomend en behulpzaam behandeld word. Gezien mijn leeftijd is dat heel belangrijk.

J.Breederveld (Vlaardingen)
24/07/2017
10

Gemoedelijke sfeer dealer is niet te groot en daarom veel aandacht voor de klant correct geholpen kom er al jaren naar volle tevredenheid.

Wim (Maassluis)
13/07/2017
10

al van 1993 altijd goed geholpen nog nooit een klacht ge had

Anoniem
12/07/2017
8

Klantvriendelijk, goede service, onderhoud: bij constatering hogere kosten wordt van tevoren eerst contact gezocht met de klant, Auto wordt netjes afgeleverd. Zeer tevreden!

Eric Putter (Maassluis)
30/06/2017
9

De enorme klantvriendelijkheid en het deskundige personeel

Mvr. Nab (Maaland)
21/06/2017
10

Klantvriendelijk en goede voorlichting .

Andries Prins (Maassluis)
20/06/2017
10

De mensen zijn zeer klant vriendelijk monteurs weten waar ze mee bezig zijn.
Dit bedrijf weet nog wat service is

M boer (Hellevoetsluis)
07/06/2017
9

Vriendelijk en vakbekwame mensen

Floor Brouwers (Maassluis)
31/05/2017
10

De medewerkers zijn beleefd en gastvrij.Als je moet wachten , dan kan dat onder het genot van een kop koffie.
En het is nooit een probleem , als je haast hebt , dat ze je tussendoor even helpen.

Piet bagchus (Vlaardingen)
31/05/2017
10

Garage Dijkstein is een speciale dealer gelijk aa een sociteit in het westland. Bij binnenkomst altijd eerst een kopje koffie en een gezellig praatje, waarna altijd eerlijke adviezen en hoogstaande service om op te bouwen. Bravo houden zo!

F. van Andel (Maassluis)
29/05/2017
9

Met recht een Vakgarage. Uitstekende service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Anoniem
24/05/2017
9

Vriendelijke benadering,duidelijke uitleg,meedenkend en flexibel.

cornelis vinke cor (maassluis .)
19/05/2017
10

10

DANNY VAN TILBURG (MAASSLUIS)
10/05/2017
8

ZEER NETTE AFWIKKELING VAN BEURTEN ALTIJD MEEDENKENT BRENGEN OF HALEN GEEN PROBLEEM

Anoniem
04/05/2017
9

Goede en snelle service, vriendelijke medewerkers, vakkundig onderhoud en reparatie.

Anja Slier (Maassluis)
03/05/2017
10

Goede service, uitermate vriendelijke en deskundige medewerkers

Anton Bos (Vlaardingen)
03/05/2017
8

De mensen achter de balie geven je het gevoel dat je welkom bent en zijn bereid om een praatje te maken over andere zaken dan de auto,wat betekend dat ik me "thuis" voel bij Dijkstein.

Peter Breuseker (Maassluis)
03/05/2017
8

Het is een dynamisch bedrijf met m.i. vakkundige monteurs en een prettig management. Hulde !

Anoniem
26/04/2017
10

ze zijn gewoon goed

Anoniem
24/04/2017
9

Prima garage , persoonlijke benadering je bent geen nummer

Anoniem
05/04/2017
8

Fijne mensen en service

H van Leerdam (Vlaardingen)
05/04/2017
9

goede service

pa.vd giessen
31/03/2017
10

Warmbad net of je thuis komt, ik kan veel meer zeggen. Maar dan gaan de medewerkers naast hun schoenen lopen.

Anoniem
29/03/2017
10

bijzonder tevreden

Mevr. C.G. Vermaas-Meerman (Maassluis)
23/03/2017
10

Vriendelijke, correcte ontvangst en behandeling. Vriendelijk en deskundig personeel.

j Lansbergen (Vlaardingen)
16/03/2017
10

Goede service, eerlijk en betrouwbaar. Geen gladde praatjes.

mevr. Ina Berendrecht-Mooij (Maassluis)
21/02/2017
10

Omdat de service daar uitstekend is en altijd voor me klaar staan.

D vd Akker (Maassluis)
14/02/2017
10

Service met een grote S

Anoniem
04/01/2017
10

Altijd vriendelijk, correct en vakkundig.

Lex van der Ree (Maassluis)
28/12/2016
10

De klantgerichtheid van de garage is super, altijd vriendelijk personeel, een aanrader

Inge Groenheide (vlaardingen)
16/12/2016
9

Omdat ze voor je klaar staan als je ze nodig heb
Je wordt er goed en vriendelijk geholpen , en als er iets niet goed is laten ze het ook zien
Ik heb bij mn vorige dealer mitsubishi wel andere dingen meegemaakt uit vlaardingen
En al 7 jaren hele goede ervaringen met de jongens. Ga zo door

Paul Alers (Vlaardingen)
30/11/2016
8

Een 10 geven vind ik niet gepaster, daar je daar mee een totale perfectie aangeeft maar een 8 is een goed cijfer. Het was mijn eerste contact met Dijkstein en dat werd een heel prettige

familie Sonneveld (Vlaardingen)
23/11/2016
9

Ouderwetse service ,prijskwaliteit is goed, en prettige medewerkers.

Pieter Jan Korpershoek (Maasland)
23/11/2016
10

Perfecte communicatie en service !

TGK Beheer v.o.f. (Maasland)
10/11/2016
9

Fijne mensen met oog voor de klant en haar/zijn belangen en de technische details zodat het gebruik zo probleemloos mogelijk verloopt.
Prima

Jiska Slijk (Maassluis)
24/10/2016
8

Persoonlijke benadering, betrouwbaar, helder, duidelijk en eerlijk.

Anoniem
19/10/2016
9

Het zijn zeer bekwame en vriendelijke medewerkers. Ze denken ook met je mee. Ik ben altijd zeer tevreden.

Anoniem
19/10/2016
9

Goede service

J.Boersma Nonner (Maassluis)
19/10/2016
10

De kwaliteit van de mensen die er werken is hoog, de voorlichting persoonlijk en prettig en er wordt ook alert gereageerd. Als je aangeeft, dat je op zoek bent naar een bepaald type auto, dan wordt er gebeld, als er inderdaad zoiets voorhanden is, waaruit interesse en betrokkenheid voor de klant blijkt.
Wij maken reclame voor onze dealer en ook voor de fijne Toyota hybride auto, die we dankzij een goed advies daar beiden gekocht hebben.

Het is zelfs gezellig om even binnen te wandelen en een kopje koffie te drinken, je bent daar geen onbekende!
Ik kom er al jaren, maar de formule van deze dealer is helemaal top!

R van Zanten (Maassluis)
12/10/2016
10

Prettige huiselijke ontvangst en verstand van zaken.

k t hart (maassluis)
06/10/2016
8

gewoon goed

Jacco de Bruijn (Maasland)
28/09/2016
10

Gewoon een prettig bedrijf en klantvriendelijk personeel!

JH van Rossen (Schiedam)
14/09/2016
8

Aandacht voor de klant. Goeie service. Altijd tijd voor een tussendoor probleempje.

Frank Janssens (Maassluis)
08/09/2016
9

Dit is grote klasse, fantastisch personeel, en eigenlijk gewoon de beste!

Anoniem
07/09/2016
8

het cijfer staat voor een dikke voldoende. Niets aan toe te voegen.

J.A. Snijders (Maassluis)
06/09/2016
10

Vakkundig, betrouwbaar, klantvriendelijk, service, to the point

Anoniem
18/08/2016
8

Goede, deskundige en vriendelijke diensverlening

Joop Smits (Vlaardingen)
03/08/2016
10

Een voorbeeld voor diverse andere Toyota dealers. Ze doen wat ze beloven en verkopen geen no nonsens verhalen. En doen niet moeilijk als de nood hoog is.
Al met al een uitstekende vertegenwoordiger van het merk "TOYOTA"

C.A Marinus (schiedam)
01/07/2016
10

ik heb niets teklagen

Mevr. E.M. Broere (Hellevoetsluis)
27/06/2016
9

Ik werd er tot nu toe vriendelijk en correct geholpen, wat voor mij een reden is om er terug te blijven gaan. Ook al woon ik niet in Maassluis.

Saskia van Hese (Maassluis)
27/06/2016
10

Ik al jaren een heel tevreden klant. Er wordt echt aandacht aan je geschonken!

Anoniem
22/06/2016
9

Correcte behandeling
juiste prijs op gaven
als er meer komt dan je kan verwachten bij een beurt altijd telefonische contact
komen afspraken na

Bas Verdoorn (Maassluis)
22/06/2016
10

Ontvangst en vakbekwaamheid.

C Meiboom (Maassluis)
22/06/2016
8

Fijn bedrijf waar je jezelf welkom voelt.

Anoniem
15/06/2016
8

Ik ben naar tevredenheid behandeld en heb in goed overleg gekozen voor de uit te voeten beurt. De uitgevoerde beurt was merkbaar. Sloten van de deuren zijn zelfs bijgesteld.

Anja Slier (Maassluis)
08/06/2016
10

Zeer goede garage met klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Zeer service verlenend.

Nel Sonneveld (Hoek van Holland)
26/05/2016
10

Prima service

Erna Hendriksen (Maassluis)
18/05/2016
9

Ik vind het een uitstekende garage. Ze denken altijd met me mee, hebben overal een oplossing voor en zijn zeer vriendelijk. Komt erg professioneel over! Dus heel erg tevreden!

Anoniem
11/05/2016
10

Super klantvriendelijk, persoonlijke benadering, je voelt je geen nummer. Mijn olie werd iedere 3 weken voor me gepeild nooit een probleem! Altijd snel een afspraak.

Anoniem
11/05/2016
9

De service is altijd heel goed, geen 10 omdat de showroom wat rommelig overkomt en dat komt dan voornamelijk door de beperkte omvang van de showroom. De geweldige service en aardige mensen compenseren dat overigens ruimschoots!

Martin van den Bogaerdt (Schiedam)
11/05/2016
10

Betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, persoonlijk, betrokken.

Petra van Buuren (Maassluis)
11/05/2016
10

Prima service en goed personeel. Ik voel mij daar heel welkom. Geen moeite is hun teveel.

Anoniem
04/05/2016
10

ze zijn gewoon goed

Kees Trommel (Maassluis)
04/05/2016
10

Prettige garage, vriendelijk personeel, komen afspraken na, gezellige showroom (om te wachten bij een reparatie of kleine onderhoudsbeurt)

W. van den Doel (Maassluis)
04/05/2016
10

Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en een prima service zoals een kopje koffie tijdens het wachten, het thuisbrengen en weer ophalen en/of de auto thuis afgeleverd.

Dhr. Simonis (Rozenburg)
14/04/2016
10

Vakbekwaam, servicegericht, aardig en ook omdat deze garage een 'starter' is.

Gré Arkesteijn-Buijs (Maassluis)
14/04/2016
10

Nou ik weet het niet maar ik voel me daar op me gemak en ze staan gelijk voor me klaar sinds mijn man is overleden zorgen ze goed voor mij en mijn auto. Geen klagen.

Anoniem
13/04/2016
10

Vriendelijk en correcte medewerkers .Word snel en goed geholpen en geen gepeperde rekeningen.

P.van der Borden (Vlaardingen)
13/04/2016
10

goede service en gezellige wachtruimte.

G.W.F.G. Eichhorn (Maassluis)
08/04/2016
10

Deze dealer heeft een uitstekende service, je kan direct terecht bij problemen en als iets geregeld moet worden, wordt het zonder gezeur en vlug geregeld. Eerlijke informatie en prima verzorging van mijn auto. We komen niet voor niets al 33 jaar bij deze dealer en zijn voorgangers. Petje af.

Monique Mak (Vlaardingen)
07/04/2016
9

Ja omdat ze betrouwbaar en eerlijk overkomen

Anoniem
05/04/2016
10

Altijd goede service, en gezellig personeel. En altijd een lekker bakje koffie in het geval dat je even moet wachten.

Jiska Slijk (Maassluis)
30/03/2016
10

Ze doen hun uiterste best om het contact kleinschalig en persoonlijk te houden. Elke klant, groot of klein, word hetzelfde benaderd. Ze houden zich altijd aan de afspraken en vervangend vervoer is gratis.

J.Goderie (m)
29/03/2016
9

zeer klant vriendelijk en de service is prima.

Ben (Vlaardingen)
23/03/2016
10

je wordt keurig behandeld en indien nodig direct geholpen. Sympathieke eigenaren en vriendelijk personeel

k.h. goddertz (maassluis)
23/03/2016
10

zeer klantvriendelijk, eerlijk en perfect uitgevoerde werkzaamheden

Anoniem
18/03/2016
8

De service is gewoon goed.

Anoniem
16/03/2016
7

Snelle en flexibele dienstverlening.

Jolanda Rog (Den Haag)
16/03/2016
10

Zeer vriendelijke en bekwame mensen.

Joop Smits (Vlaardingen)
16/03/2016
10

Bij deze dealer hebben ze zich verdiept in de wensen van de klant. Daardoor is er een zeer positieve houding ontstaan naar de klant toe. Ook is houding van klant naar de medewerkers van de dealer zeer open en vertrouwd. Dit is een voorbeeld voor veel andere Toyotadealers.

H.j.post (Schiedam)
11/03/2016
10

Afspraken die Gemaakt Zijn kloppen,altijd goede uitleg.

Anoniem
02/03/2016
10

Ik ben zeer tevreden met mijn Toyota Aygo en de werkplaats/dealer.
De service is goed en snel. Eventuele uitleg is to the point. Deskundig en vriendelijk personeel. Top!

Corrie van der Kaaden (Maassluis)
02/03/2016
9

Heel erg tevreden.

Anoniem
25/02/2016
8

Vriendelijke en efficiënte service

F.van der .Net (Maassluis)
25/02/2016
10

staan allemaal altijd voor je klaar en de koffie ook.

Ien vd Akker ( Maassluis)
25/02/2016
10

Service met een grote S!

J.Pruysen (Maassluis)
17/02/2016
10

Goede service, behulpzaam, klantvriendelijk.

A.I Kap (Zoetermeer)
10/02/2016
10

Vriendelijke ontvangst...Goede uitleg bij de werkzaamheden die nodig waren.

Anoniem
02/02/2016
10

Super garage! We hebben er net voor de 4e keer een Toyota gekocht. Weer een top auto.
Klant is daar echt klant. De medewerkers zijn aardige gasten.

J Willemse (Vlaardingen )
27/01/2016
10

Ik ben tevreden met de dealer omdat ik een Toch een kies voor kleinere garage met persoonlijke behandeling. En ik heb er een betrouwbaar gevoel bij. Waarom weet ik niet maar de fijne gesprekken met de garage leiden tot dit gevoel.

PIET BAGCHUS (VLAARDINGEN)
20/01/2016
10

DE TOYOTA DEALER DIJKSTIJN IN MAASSLUIS FUNGEERT ALS EEN GEZELLIGE SOCIETEIT, WAAR JE GEZELLIG KAN VERBLIJVEN MET EEN KOPJE KOFFIE TIJDENS HET WACHTEN GEDURENDE DE UITVOERING VAN EEN SERVICE BEURT OF REPARATIE.
HET TEAM STAAT ALTIJD VOOR DE KLANTEN PARAAT, EVENEENS BIJ EEN ONVERWACHT BEZOEK.
GOEDE SERVICE EN ADVIES STAAN HOOG IN HET VAANDEL BIJ HET GEHELE TEAM VAN MEDEWERKERS, VAN JONG TOT OUD. BRAVO BRAVO MENSEN.

k 't hart (maassluis)
15/01/2016
8

Contact met de dealer loop goed doet graag iets voor zijn klanten

H. Oomen (Vlaardingen )
13/01/2016
8

Goede service, vriendelijke mensen. Prima.

Karel van der Vlis (Maassluis)
13/01/2016
10

De dealer heeft een persoonlijke benadering en neemt de tijd voor je.

Anoniem
11/01/2016
7

je wordt fijn te woord gestaan en evt snel geholpen als dit nodig is.

Aad Koremans (Schiedam)
08/01/2016
9

Omdat bij deze dealer de klantvriendelijkheid , de oprechte belangstelling in de klant en de deskundigheid te vinden is !

Anoniem
06/01/2016
7

Meer duidelijkheid vooraf over de kosten van het onderhoud

Anoniem
06/01/2016
9

Kan altijd terecht, al is het de volgende dag, ze maken altijd wel een plekje vrij.

H van Leerdam (Vlaardingen)
06/01/2016
10

netjes geholpen en uitstekende service zeer nette zaak

Jovan Bozic (Rotterdam)
06/01/2016
10

Omdat ik daar graag kom en zeer tevreden ben, ik woon in Rotterdam Ommoord 100 meter van Toyota dealer, maar rij liever naar Maassluis.

S Halkema (Schiedam)
06/01/2016
10

Ze werken zeer klantgericht, zoeken naar oplossingen als er iets iets, helpen direct, en staan altijd voor je klaar

Erwin van Iersel (Rotterdam)
16/12/2015
10

Betrouwbaar en betaalbaar, aardige en hulpvaardige mensen

Danny Hartman (Vlaardingen)
09/12/2015
9

service gericht , vriendelijk , betaalbaar

Dhr .G.de Jong (Maassluis)
09/12/2015
9

Klant vriendelijk , begripvol , betrouwbaar, service waar een klant blij van word en goed voor een persoonlijk prive gesprek bij aankoop of andere autozaken.

joop van elswijk (s-gravenzande)
09/12/2015
10

heb nooit klachten als mijn auto in de garage is geweest,altijd alles netjes geregeld keurige prijzen,
en mocht er toch wat zijn dan staan ze direct klaar

dhr. A. van Beers (Maassluis)
26/11/2015
10

Wordt er als klant gewoonweg goed behandeld.

Mevr m.boer (Hellevoetsluis)
26/11/2015
9

Goede service vriendelijk waar voor je geld

Huub v.d. Ende (Maasland)
23/11/2015
10

Klasse dealer, de kleinschaligheid maakt het hier zo persoonlijk , je voelt het daar aan de sfeer, een fijn team met allemaal het zelfde doel, altijd bereid je zo goed mogelijk te helpen.Voorbeeld voor andere.

Dhr. Imme Flinterman (Maassluis)
19/11/2015
9

Zeer vakbekwame mensen.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
16/11/2015
8

Het is een garage waar service, klantvriendelijkheid en oplossingsgericht werken hoog in het vaandel staat.

Anoniem
11/11/2015
9

Alles klopt bij de dealer

Anoniem
11/11/2015
8

Ik ben zeer tevreden tot nog toe

JC Booster-Rijke (Maassluis)
11/11/2015
10

Vakmanschap, staan altijd voor je klaar.!! Punctueel.

Dhr. en Mevr . van der gaag (schiedam)
09/11/2015
10

fijne leuke en betrouwbaare mensen altijd een gezelig praatje

L.van der Lee (Vlaardingen)
05/11/2015
9

Duidelijke afspraken, vriendelijke ontvangst en afhandeling, keuze voor een gratis leenauto of leen fiets!

Dhr. J.W. Staller (Maassluis)
04/11/2015
9

De klant heeft een volwaardige inbreng binnen het voortgangstraject gedurende het onderhoudschema in de loop der jaren.
Het devies: safety first blijft scoren

Kees Trommel (Maassluis)
04/11/2015
9

vriendelijke mensen, hulpvaardig, goede service

Ed Kostwinder (Maassluis)
29/10/2015
10

Vriendelijk, kundig en gevoelsmatig een eerlijke garage.

M.J. Meijer (Schiedam)
29/10/2015
10

Behulpzaamheid, service en vriendelijkheid kent geen grenzen. In combinatie met de aanwezige vakkennis voor mij de ideale garage.

Anoniem
28/10/2015
9

Prima service en vriendelijk personeel. Zoals altijd netjes geholpen.

Joël van den Doel (Maasdijk)
28/10/2015
8

Aardige medewerkers! (al is er qua communicatie en facturering zeker nog ruimte voor verbetering)

Anoniem
14/10/2015
7

Gewoon goed, that's it.

Frank Janssens (Maassluis)
14/10/2015
10

Vakkundigheid, kwaliteit, vriendelijkheid, kostenplaatje, sfeer, en dergelijke.
Zijn zelfs bereid je naar huis te rijden!

Mery Snel-Solleveld (Maassluis)
14/10/2015
8

Een goede klantgerichte en klantvriendelijke deler die altijd voor zijn klanten klaar staat.

Anoniem
13/10/2015
10

Het bedrijf biedt volledige service. Vervoer wanneer de auto in de garage is, koffie en een fijne wachtruimte als je kunt wachten, kleine dingen worden direct gedaan, soms zelfs kosteloos, goed advies, keurige aflevering van de auto, zeer vriendelijke medewerkers.

J kosten de klerk (Rozenburg)
12/10/2015
9

Ze zijn heel vriendelijk en goed

R van Zanten (Maassluis )
07/10/2015
10

Afspraken worden nagekomen en een hartelijke ontvangst.

Dhr. C. van Doorn (Maassluis)
14/09/2015
8

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden.

Corrie van der Kaaden (Maassluis)
11/09/2015
8

Klantvriendelijk en deskundig.

Erna Hendriksen (Maassluis)
11/09/2015
8

Ik ben altijd heel tevreden over de service en vakkundigheid van het personeel en de leiding!

Anoniem
27/08/2015
10

Betrouwbaar, eerlijk en vakkundig

mevr. R . Hoovers (Maassluis)
19/08/2015
10

Uitermate vakkundig , vriendelijk en altijd behulpzaan personeel .

Anoniem
17/08/2015
9

goede service

Anoniem
04/08/2015
8

ik heb vooraf geïnformeerd naar de status van het onderhoud, dit omdat er weinig met de Corolla wordt gereden. Er is vooraf bepaald wat noodzakelijk is verder zijn de werkzaamheden zoals besproken uitgevoerd. Prima auto, prima garage met de juiste begeleiding.

RRJ Schell (Brielle)
29/07/2015
10

Zeer tevreden en goede ervaringen

Anoniem
22/07/2015
9


Is gewoon een prima zaak met vakmensen, hulpvaardig en zonder smoesjes.

JH v Rossen (Schiedam)
22/07/2015
8

Klant staat centraal en een goede service en sfeer

Gerard Driessen (Maassluis)
16/07/2015
8

Betrouwbaar en eerlijk en correcte behandeling

Anoniem
15/07/2015
10

Je wordt perfect geholpen en als er wat aan de auto is dan wordt dit goed besproken
Fijne wacht ruimte ( bieden drinken of koffie aan)

Anoniem
15/07/2015
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke kostenspecificatie

dhr. W.Bakker (Maassluis)
13/07/2015
8

correcte behandeling, en service.

Saskia van Hese (Maassluis)
09/07/2015
10

Omdat deze dealer altijd voor mij klaarstaat, mij kent en zeer vriendelijk is.

Charles Verburg (Vlaardingen)
08/07/2015
9

Alles is prima afspraken advies en kosten

Dhr J Koornneef (Rozenburg)
08/07/2015
9

Correcte behandeling
Klachten worden serieus genomen en goed afgehandeld
Bij extra werkzaamheden wordt je altijd op de hoogte gebracht met de eventuele kosten
Goede uitleg wat er gedaan is en wat je later kan gaan verwachten aan onderhoud

Anoniem
06/07/2015
9

Goede service

Dhr T.G. van den Akker (Maassluis)
24/06/2015
9

Goede service

Ad Alblas (Maassluis)
18/06/2015
10

Prettig persoonlijk contact.

Anoniem
18/06/2015
10

Fijne garage, zekers na de overname een stuk beter, harde werkers en staan klaar voor je . Ik beveel deze dealer aan iedereen aan

Anoniem
18/06/2015
7

omdat ik al 40 jaar in deze garage klant ben.

a.j. van beers (maassluis)
17/06/2015
9

Je voelt je altijd welkom door de klantvriendelijke benadering en de vakkundige monteurs.

Anoniem
17/06/2015
10

Sinds de huidige leiding het bewind voert, is de servicegraad tot grote hoogte opgevoerd. Daarnaast prettige sfeer, hulpbereidheid is groot, plezierige benadering en communicatie. Ik kwam onaangekondigd binnen met een storing in het electronisch circuit van mijn Prius. Onmiddellijk geholpen en binnen een uur met nieuwe accu op weg. Deze servicebereidheid was overigens een bevestiging van eerdere dergelijke ervaringen. Grote klasse!

Anoniem
17/06/2015
9

Als je kom wordt je vriendelijk geholpen. Als het voor iets kleins is kan je erop wachten, je wordt dan geholpen ook zonder afspraak.

Anoniem
17/06/2015
9

klantvriendelijk en correct, persoonlijke aandacht.

Anoniem
17/06/2015
8

is prettig in contact, is betrouwbaar

L.J. van der Tak (Maassluis)
04/06/2015
8

vakbekwaam én vriendelijk

Anoniem
03/06/2015
10

De mensen bij de garage zijn niet alleen uitstekend van dienst en zullen je altijd graag willen helpen, maar (her)kennen jou als klant ook daadwerkelijk en zullen ook hun best doen om je welkom en vertrouwd te laten zijn.

Jos Corel (Delft)
01/06/2015
9

Geen klachten.

Anoniem
28/05/2015
9

Al jaren lang een prima ervaring .vakmanschap.

Ad Angenent (Maassluis)
13/05/2015
9

Goede service, klantvriendelijk, deskundig personeel

C. van der Hoeven (Rotterdam)
13/05/2015
10

Uitstekende service, persoonlijke benadering. Je voelt je echt een gewaardeerde klant.

Hennie Hoek (Vlaardingen)
13/05/2015
9

Tevreden over behandeling. Vriendelijk en deskundig

Willem de Rooij (Nieuwerkerk aan den IJssel)
13/05/2015
9

Ze zijn klantvriendelijk, servicegericht, en deskundig. Alles wat je van een dealer mag verwachten.

C. van der Hoeven (Rotterdam)
06/05/2015
10

Uitstekende service, persoonlijke benadering. Je voelt je echt een gewaardeerde klant.

Wim Schouten (Maassluis)
30/04/2015
9

: We doen niet meer als er moet!!

A. van Teijlingen (Vlaardingen)
29/04/2015
9

Vriendelijk personeel, geen extra kosten, mankementje aan ruitenwissers werd gratis verholpen, verder werd de grote beurt goed en zonder negatieve verrassingen uitgevoerd, kortom gewoon een fijne kleinschalige garage.

Anja Slier (Maassluis )
29/04/2015
10

Zeer tevreden over receptie, werkplaats en breng- en ophaalservice

Anoniem
29/04/2015
8

wordt prettig geholpen. Vakmanschap

Anoniem
29/04/2015
10

alles is prima gegaan

J.J. Moerkerken (Vlaardingen)
29/04/2015
9

Goede service, gastvrij, afspraken worden nagekomen.

Dhr A v.d.Boogaart ( MAASSLUIS)
09/04/2015
9

Omdat nu mijn derde Toyota rijd van deze garage die pas van eigenaar is veranderd maar niet van personeel.

Miranda Plas (Schiedam )
08/04/2015
9

Prettige dealergarage met uitstekende service. Personeel is makkelijk benaderbaar en verstaan hun vak.

Anoniem
02/04/2015
8

Er heerst een prettige sfeer. De service is uitstekend en afspraken worden nagekomen

Wim Bongers (Vlaardingen)
01/04/2015
9

De afspraak die je maakt wordt gehouden.
Personeel = behulpzaam,vriendelijk en korrekt.
Lekkere koffie, enz.

W.M. Verzijden (Maassluis)
31/03/2015
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam

dhr.k.h. goddertz (3146 vd maassluis)
25/03/2015
10

perfecte klantenbenadering, perfecte uitvoering van de werkzaamheden. een topgarage die met de klant meedenkt en eerlijke prijzen hanteert

k '' t hart (maassluis)
16/03/2015
7

site is goed kan denk ik nog krachtiger.

NEL (HOEK VAN HOLLAND)
11/03/2015
10

prima service

Anoniem
09/03/2015
9

Vriendelijke mensen, goede service, correcte afhandeling van onderhoud en reparaties.

Anoniem
02/03/2015
10

Ter zake kundig en vriendelijk personeel. Hebben kennis van je auto en geven goed advies.
Je komt niet voor verrassingen te staan. Geven aan indien iets extra's moet gebeuren en houden rekening met het te besteden budget.

Linda Teerds (Vlaardingen)
02/03/2015
9

topgarage en personeel

Anoniem
25/02/2015
9

Terug naar de service en klantencontact van vroeger.

Anoniem
25/02/2015
8

deskundigheid en service

Renesse brons (Vlaardingen)
04/02/2015
10

Goede service, vriendelijk personeel, lekkere koffie

Anoniem
14/01/2015
8

De medewerkers denken goed mee. Ik word vriendelijk en snel geholpen. De dealer komt betrouwbaar over.

Anoniem
24/12/2014
10

Betrouwbare, vriendelijke en servicegerichte eigenaren die, in combinatie met het volledige team, de klant serieus neemt en hem centraal stelt.

Erna Hendriksen (Maassluis)
24/12/2014
9

service gericht en klantvriendelijk!

H.Veenma (Maassluis)
24/12/2014
10

Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

jl van der hoeven (maassluis)
24/12/2014
9

goede service vriendelijk personeel

Judith (Amsterdam)
24/12/2014
9

Zeer vriendelijke ontvangst. Werkzaamheden snel en correct uitgevoerd

Sietske (Maassluis)
24/12/2014
9

Een bijna tien omdat ze allemaal vriendelijk zijn en hun werk goed doen. Zodra ze de auto elke maand komen wassen maak ik er een 10 van.

Anoniem
02/12/2014
7

Als de zorgvuldigheid gehandhaafd blijft blijven wij tevreden.

Breederveld (Maassluis)
01/12/2014
8

Reparatie en grote beurt zijn prima afgewerkt!
Goede service, klantvriendelijk!

Anoniem
21/10/2014
8

Er was een communicatie foutje over de factuur, maar verder was alles dik in orde.

Anoniem
21/10/2014
8

klantgericht, familiebedrijf gevoel, goede service, goede garage

dr w v bokkem (maassluis)
21/10/2014
8

als je boven de acht komt blijf het een vraag teken???

Elvira (Maassluis)
21/10/2014
10

prima service, vriendelijk mee denkend personeel!

Henk Born (Maasland)
20/10/2014
8

Ik vind de persoonlijke gerichte service erg prettig. Voel mij geen nummer.

Carla Valke (Maasland)
16/10/2014
10

duidelijk overleg over zaken, attent, vriendelijk.

Carla Valke (Maasland)
16/10/2014
10

duidelijk overleg over zaken, attent, vriendelijk.

Dhr Mackay (Schiedam)
15/10/2014
10

uitstekende garage waar je als klant een goed gevoel over hebt, en een persoonlijke benadering ervaart, en een prima service

Anoniem
14/10/2014
8

Klantgerichtheid en meedenken met klant

Anoniem
09/10/2014
9

Goede service en klantvriendelijk

Anoniem
08/10/2014
9

Perfecte service

F.J. van Veen (Schiedam)
08/10/2014
9

Zoals ik al eerder heb gezegd, een goede dealer die er nog is voor de klant, met goede service

J.Kosten de Klerk (Rozenburg)
08/10/2014
8

Ze zijn vriendeljik en betrouwbaar.

Anoniem
07/10/2014
10

Vanwege de plezierige sfeer en een buitengewone klantvriendelijkheid gepaard aan een geweldige service. Een echte aanrader!

Anoniem
06/10/2014
8

Attente ontvangs en klantvriendelijke bejegening

Anoniem
03/10/2014
10

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, word gelijk geholpen als er problemen zijn het probleem wordt, indien mogelijk, gelijk opgelost, uitstekende kwaliteit van de werkzaamheden, keurige garage, echte vakmensen, compleet en hoogwaardig apparatuur, zeer netjes allemaal, zeer hoge kwaliteit van de volbrachte werkzaamheden. Gewoon een geweldige garage.

Anoniem
02/10/2014
8

Betrouwbaar, informatief

Anoniem
01/10/2014
7

Ja, ik ben zelf niet goed op de hoogte wat er voor reparaties nodig zijn bij mijn Toyota, en door alle nare gebreken waaronder alle terugroepen en ook nog een aansluiting van de koppeling kapot ging (niet goed vast gezet bij fabriek) ben ik al jaren onzeker over mij Toyota.

mv.van Alpe
01/10/2014
9

zeer vriendelijk.

Chris van Leeuwen (Vlaardingen)
30/09/2014
10

men is vriendelijk, doen wat er is afgesproken, redelijke prijs, gewoon goed

Gerard van den Bogaard (Maassluis)
30/09/2014
9

vriendelijk

m. de Graaf (Maassluis)
30/09/2014
9

goede en snelle service

Rens Stam (Maassluis)
30/09/2014
8

Prettige mensen en goede service. Geen onnodige reparaties. Medewerkers die meedenken.

Anoniem
25/09/2014
9

De klant staat centraal en krijgt een zeer goede service van hoge kwaliteit.

Anoniem
24/09/2014
9

Alleen maar erg goede ervaringen. Zeer klantgericht, klantvriendelijk en vakbekwaam.

Anoniem
08/09/2014
10

heel klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar.

Van der Moer (Vlaardingen)
08/09/2014
8

Open en eerlijk. Prima.

Anoniem
03/09/2014
8

Vriendelijke service. Goed geholpen

Anoniem
02/09/2014
10

vriendelijke en kundige medewerkers.

Anoniem
02/09/2014
9

Vriendelijk personeel,goede service,vakbekwame monteurs

Michel drop
26/08/2014
10

goede service, brengen je thuis ( indien geen vervangend vervoer) klantgericht, relaxte sfeer. perfecte dealer

Anoniem
20/08/2014
10

Zeer goede service

Anoniem
20/08/2014
9

Persoonlijke en perfecte service

Dhr. G.de Jong (Maassluis)
20/08/2014
8

Zoals eerder aangegeven ben ik zeer tevreden over de behandeling bij mijn dealer waar ik altijd vriendelijk ontvangen en geholpen word,Echter ben ik verontwaardigt over de behandeling van en toegestuurde klacht over mijn bandenreparatieset naar de Toyota inporteur Nederland waarvan ik na een klacht geen enkel respons kreeg en dit als een belediging ervaar en Toyota onwaardig.

M. de Quant (Vlaardingen)
20/08/2014
10

Als alles klopt en de service werkzaamheden en rekening goed zijn, ja dan een 10

Arie Lansbergen (Vlaardingen)
14/08/2014
9

Klant vriendelijkheid en een goede uitleg waarom iets gebeuren moet

S. Robinson (Maassluis)
05/08/2014
9

Alles is duidelijk uitgelegd en ik ben altijd gebeld als er wat extra werkzaamheden nodig is.

Anoniem
30/07/2014
9

goede service, klantvriendelijk en persoonlijke aandacht.

M. de Graaf (Maassluis)
29/07/2014
8

vriendelijk en snelle behandeling

Mevr M.J. Kalk-Pieters (Rotterdam 3011 VX)
29/07/2014
5

omdat in vergelijking met Marome hij dat hoogstens waard is

Fam van leeuwen (Maassluis)
23/07/2014
8

Maken sinds een jaar gebruik van deze garage ivm nieuwe Toyota Aygo dus alleen nog maar garantie werkzaamheden. Wat ik wel lastig vind van garage's is dat je als leek niet kan controleren of ze werkelijk uitgevoerd hebben wat ze zeggen. Deze garage geeft ons wel een goed gevoel daarover. Hopelijk blijft dat zo en daarom voorlopig een 8.

Peter Keur (Maassluis)
21/07/2014
10

Idem vragenlijst. En enthousiaste mensen !

Anoniem
17/07/2014
9

Bij Dijkstein in Maassluis werken ze klant- en servicegericht, het zijn vaklui. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en het personeel straalt enthousiasme uit, want een extra handeling doen ze met plezier voor ons.
En voor olie-peilen of banddruk meten mag je tussentijds langskomen: goede service.

Anoniem
17/07/2014
9

uitstekende service

B.de Waal (Maassluis)
17/07/2014
9

Correct en zeer vriendelijk geholpen. Persoonlijk contact, je voelt je daar echt nog een klant en geen nummer.

Anoniem
16/07/2014
9

vriendelijk, duidelijk, kundig

Anoniem
16/07/2014
8

Prima service en communicatie

G.W.F.G. Eichhorn (Maassluis)
09/07/2014
10

Uitstekende service, goede adviezen, prima prijs.

Anoniem
08/07/2014
8

Goed geholpen.

Van der Moer (Vlaardingen)
03/07/2014
8

Open en eerlijk. Prima.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.